Maandag 33 ste etappe Ceilhes de Rocozels Rochebelle

Maandag 33 ste etappe Ceilhes de Rocozels Rochebelle


Vandaag gaan we dwars door de Cevennen, het landschap is weer geweldig mooi en afwisselend. Het lijkt wel of er hele grote scheuren in de aarde zitten. Eerst rijd ik op een kaarsrechte weg over een hoogvlakte en dan volgt er zomaar een spectaculaire afdaling door diepe kloven met links steile afgronden en rechts rotsen. Petra vertrekt later van de camping met het idee van met de auto heb ik je snel weer ingehaald maar in de praktijk valt dat toch een beetje tegen en moet ze behoorlijk lang achter elkaar doorrijden. We lunchen op een mooi terras in een dorpje op de route en ik werk het blog nog wat bij.
Het waait gelukkig de hele tijd dat geeft wat verkoeling, want het is weer heet vandaag.Toch wel zo’n 34 graden.
Uiteindelijk komen we in Rochebelle aan op de camping municipal.
Lekker pannenkoeken eten bij de tent en weer op tijd gaan slapen.

Filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *